About Me Link Story Mory
Melissa
Dia merajuk
23 Disember 2012 | 11:16 PTG | 0 wink

ASSALAMMUALAIKUM





wak, maafkan Mell pleaseee. mohon sangat. lepas ni tak buat dahh. jangan lah merajuk lagi....

i'm sorry sayangg



okay tu adelah sketsaa antara Mell dengan henpunng Mell , yang sekarang ni tengah mogokk taknak hidupp . HP Mell .. grrr dah pandai merajuk dah sekarang. sabar jlaaa. HP ni mati akibat sebab beliau terdengar perbualan antara mell dengan mama mell.
Me : maaaa , caca nak hp baru , nak BB
MAMA : belilahh , kalau nak , pesan kat riza suruh dia belikan , sebab duit mama ada kat sana.

Me : YEAYYYYYYY ! santeklahh maaa .

MAMA : @^%#* !


lepas tu Mell masuk bilik . carik HP . muehehhe , dah jumpaaa! tetapiiii dengan secara drastiknyaaa die tetiba matii . ohmaiiii , canoo nii . dahlahh nak msg ngan Alif Haikal . HP lak buat hal . eiiiii , hawauuu betul . okay mell sabar lagi .mula mula pujuk cara haluihh haramm tak jalann , pastu cara kasar lakk segala macam Mell buat kat HP tu . hentak hentak HP tu kat dindingg , bukak tutup die punyaaa tulang belakang(cover belakang) , gustii gusti dengan HP tu , sampai dah naik biul HP tu . at lastt , mell jeritt mell cakap macamm ni :-




HAWAUUUUUU punyaaa HP , aku taknak kawan kauu . kau pegi balik kat tempat kau.


mana nak pegi suka kau lahh , aku tak kisahh...


sampai macam tu mell cakapp , hehehe , pastu sekali lagi dengan secara drastiknyaaa , HP tu hidup balikk . ohmaiiiiiii , WHAT A LIFE ... senang je rupanyaa nak pujuk HP mell on balik . HAHA , agaknyaaa beliau takut kott mell nak buang die. sebab tu die onn balikk.Cehhh , nak mogok pun tengok orangg lahh deyy . mogok tak kena tempatt . belii BB kanngg , mencicit kau nanti . B-)



Bye.

Older Post
HELLO!
Hello, welcome to my blog.

Round Of Applause
Skin By Cikin
Edited By Melissa Hamid.
Imaged By Weheartit <3